Onze voordelen

Welke waarden bieden wij?

Jij bepaalt het tempo
Bij Horeca Bastards bepaal je zelf, door het aangeven van je beschikbaarheid, wanneer je werkt en laten wij je vrij om wel of geen gebruik te maken van de E-learning. Groei moet namelijk voorkomen uit ambitie en niet uit verplichting.

Natuurlijk stimuleren wij jou om vooruit te gaan, maar ook als je het even druk hebt (met bijvoorbeeld een schoolproject of een persoonlijke situatie thuis) blijft er een plek voor jou beschikbaar.

Inkomen volgens prestatie en niet volgens leeftijd/CAO
Niks is frustrerender dan keihard je best doen en vervolgens te ontdekken dat iemand anders meer inkomen krijgt, simpelweg omdat hij/zij ouder is. De wet (de uitzend- en horeca CAO) verplicht ons in de basis aan een leeftijd loon, maar bij Horeca Bastards vinden wij dat onzin.

Om die reden hebben wij meerdere niveaus ingevoerd waarbij je ook meer verdient, zodat jouw inzet, groei en ontwikkeling ook beloont worden. Krijgen wat je verdient nemen wij dus heel letterlijk.

Tools voor succes
Succes behalen is niet makkelijk, als dat wel zo was zou iedereen het namelijk doen. Wat bij veel mensen vooral ontbreekt, zijn de benodigde tools en kennis om succes te kunnen bereiken. Denk hierbij aan de juiste mindset, begeleiding en ondersteuning in ontwikkeling, ervaring, kansen en nog veel meer.

Horeca Bastards biedt jou alle handvatten om jouw dromen waar te maken en staat daarbij ook altijd open voor input, feedback, vragen en verzoeken die ons helpen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.