Samenwerken

Horeca Bastards heeft als doel: “de absolute meerwaarde leveren bij onze opdrachtgevers en Bastards”. Wij zullen alles op alles zetten om van een samenwerking een succes te maken. Hoe realiseren wij dat?

Poolmanagement
Horeca Bastards zorgt voor een vaste pool medewerkers voor uw locatie. Wij selecteren deze medewerkers aan de hand van het I.K.P. (Ideaal Kandidaat Profiel). Door het inzetten van vaste Bastards zijn zij een ideale toevoeging/versterking op uw eigen team.

24/7 bereikbaarheid
Als personeelspartner voor meer dan 80 bedrijven, heeft Horeca Bastards ruim ervaring in het verzorgen van personeel, in een werkomgeving waarin onregelmatige werktijden normaal zijn en waar snel veranderende omstandigheden direct van invloed kunnen zijn op de vraag. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en maximaal flexibel.

Digitaal werken
Horeca Bastards werkt met een digitaal plansysteem dat op elk (mobiel) apparaat te bedienen valt. In dit systeem kunt, u als opdrachtgever:

  •      Elk moment van de dag digitaal diensten uitvragen
  •      Realtime voortgang van de planningen inzien
  •      Gewerkte uren invullen
  •      Per dienst en per medewerker een beoordeling achterlaten

Wij kunnen voor uw organisatie onbeperkt accounts aanmaken, zodat iedereen(die bevoegd is) dit systeem kan gebruiken.

Persoonlijke service
Als partner krijgt u een vast contactpersoon bij Horeca Bastards. Deze persoon kent uw wensen en behoeften en kan daarom makkelijk schakelen met de juiste Bastards.

360 graden feedback
Feedback is voor ons erg belangrijk. Hoe doen onze Bastards het? Hoe ervaart u onze dienstverlening? Wat vinden onze Bastards?
Elke dag stellen wij onze bastards, onze opdrachtgevers en onszelf bovenstaande vragen, zo kunnen wij altijd verbeteren in kwaliteit.

Referenties
Verschillende bedrijven als onder anderen: Puur, Holland Casino en het Beatrix Theater maken gebruik van onze dienstverlening.