The Bastards Company

Challenging the next generation

The Bastards Company daagt de nieuwe generatie uit om het beste uit zichzelf te halen op professioneel gebied. Wij doen dit vanuit de volgende pijlers:

Ervaring
Werk is de basis van ieders leven. Het heet dan ook niet voor niets ‘levensonderhoud’ en dient dan ook serieus genomen te worden. Een klus moet geklaard worden en niet worden afgeraffeld, daarom staan wij bij The Bastards Company voor een gezonde werkethiek en het ontwikkelen van ervaring.

Inzet
Een klus moet geklaard worden en niet worden afgeraffeld, daarom staan wij bij The Bastards Company voor toewijding aan het werk en het ‘Extra Mile’-principe; altijd iets meer dan dan afgesproken en verwacht wordt.

Ambitie
De drang om te groeien, om meer te worden dan je nu bent. Dat is waar wij bij The Bastards Company in geloven en wat wij dan ook op elke mogelijke manier ondersteunen. Jouw ambitie bepaald de mogelijkheden en zo werken wij ook; wij bieden de mogelijkheden en kansen, jij dient ze aan te grijpen!

Toegepaste Kennis

De combinatie van ervaring en kennis (en niet te vergeten fouten en overwinningen) geeft kennis waarmee je ook daadwerkelijk geld kunt verdienen. Daarom zetten wij ons in om toegepaste kennis te ontwikkelen in ons team en in onze Bastards.

Plezier
Genieten van het leven is belangrijk en wij geloven dat dit in zowel werk, als privé zou moeten. Je bent het overgrote deel van je leven aan het werk, dus is het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Werken is natuurlijk niet altijd even leuk, maar dat is het leven ook niet, zo gaat dat nu eenmaal.