Mogelijkheden

Kennis, Ervaring en Ontwikkeling

Horeca

Horeca is een prachtig vak en ervaring in deze branche is bevorderlijk voor elke functie die je later zal bekleden. Onze opdrachtgevers en partners, waar jij als Bastard je vlieguren mag maken, variëren van een gezellige pannenkoekenboot, naar een brede selectie van restaurants en clubs, tot aan de high-end horeca in hotels, golfclubs en (bedrijfs)cateraars. Kortom: voor ieder wat wils en genoeg mogelijkheden om door te groeien.

Evenementen

Vanaf 16 jaar is het al mogelijk om te beginnen bij Horeca Bastards. Één van onze populairste mogelijkheden zijn vanaf het begin af aan al de evenementen. Horeca Bastards staat tijdens het festival-seizoen op diverse grote en kleine Festivals, waar onze Bastards de horeca verzorgen. Een prachtige kans om op jonge leeftijd kennis te maken met de horeca, vaardigheden te leren waar je de rest van je leven je voordeel mee doet en natuurlijk de gaafste werkplek van Nederland!

Groei Trajecten

Ons grootste doel is de ontwikkeling van onze Bastards. Daarom zijn er voor de ambitieuze Bastards diverse mogelijkheden om hun ontwikkeling en groei te boosten. Of je nu onervaren bent en het vak wilt leren, of al in de horeca werkt en graag een stap omhoog wil. Horeca Bastards biedt ontwikkelingsmogelijkheden van en naar alle niveau’s, waarbij ook door het jaar diverse specialisatie trainingen worden aangeboden (bijv. Barista-, Cocktail-, of Management).