The next step!

Het einde van 2020 is inzicht en rustig aan komt er wat meer zon door de duisternis heen. De duisternis die Corona heet. Voor Horeca Bastards was dit een tijd van loslaten, afbreken, vooruitkijken, keuzes maken en de tijd nemen om de volgende stap in ons ontwikkeling te nemen. Van vele Bastards hebben we tot ons spijt afscheid moeten nemen en hopelijk hebben zij allemaal weer een mooie plek gevonden. Nu we rustig aan vooruit kunnen kijken, wordt het tijd om weer te gaan knallen! Zodat we straks klaar staan als wij weer echt nodig zijn om de Horeca weer te pushen naar het niveau waar het hoort te zijn. Één ding is zeker, jullie komen terug in een Horeca Bastards die naar de next level is gegaan! 

Vanaf maart heeft ons (daarmee bedoel ik jou en wij als team Horeca Bastards) werk grotendeels stilgestaan. COVID-19 of het Corona Virus hoe je het noemen wilt heeft niet alleen ons maar nog vele anderen geraakt op plekken waar we niet wisten dat we daar geraakt konden worden en we kunnen de gevolgen pas goed inschatten als straks de rook helemaal is opgeklaard.  Echter komen er rustig aan wat signalen door dat het de goede kant op gaat. Dit betekent niet dat we binnen een maand weer gaan knallen, nee zeker niet. Maar we zetten wel een stip op de horizon, het punt dat wij als Horeca Bastards weer helemaal klaar willen staan om ons partners en iedereen in ons branche te kunnen servicen en net zo belangrijk jullie weer te laten werken in de mooiste branche die er is.

We hebben geen vooruitziende blik, zijn niet helderziend,  maar wij gaan uit van het scenario dat we rond maart/april weer een op een punt komen dat Horeca weer rustig kan gaan denken aan het inschakelen van partijen zoals de onze. Eerst zullen zij hun eigen mensen, die al die tijd op de bank hebben gezeten, weer vol willen laten draaien en dan met verminderen van de maatregelen zal de Horeca weer vol gas gaan draaien en zullen we harder dan ooit tevoren moeten gaan knallen.

Benieuwd wat wij allemaal gedaan hebben de afgelopen periode? Check ons website en hou vooral de updates in de gaten.

ps ik ben erg benieuwd of mijn voorspelling uit gaat komen