De Bastards

Een lidmaatschap met veel mogelijkheden

Als Horeca Bastard heb je te maken met 3 divisies:

The Bastards Company

Hoewel de inschrijving en onboarding via Horeca Bastards loopt, wordt dit proces op de achtergrond altijd vanuit The Bastards Company gerund. Het Support Team kijkt daarbij welke Bastards excelleren, welke ambitie gevoed dient te worden en welke motivatie aangewakkerd. The Bastards Company onderhoudt het Track Record van de Bastards, ontwikkeld en voert diverse ontwikkelingsprogramma’s, waarmee talentvolle Bastards hun groeiproces kunnen versnellen.

Wanneer de wens en mogelijkheden aansluiten, zal er dan ook gekeken worden naar manieren waarop jij als Bastards kan aantonen dat je meer in je mars hebt. Wanneer er uiteindelijk geen ruimte meer is om te groeien, waar de wens nog wel is, dan zal The Bastards Company ook de volgende stap (het betreden van de professionele markt) voor de Bastards faciliteren.

Horeca Bastards

Het primaire platform voor werk en ontwikkeling in de Horeca. Als Bastard is het mogelijk om in te stromen vanaf 16 jaar (in de evenementen) en door te groeien tot zover jouw ambitie strekt. Ook wanneer dit uiteindelijk buiten de Horeca mocht liggen, zijn er diverse mogelijkheden (andere Bastard divisies, Plaatsingstraject etc.) waarmee jij je ontwikkeling voort kan zetten binnen de Bastard Familie.
Horeca vaardigheden bieden een solide basis voor elke professional; gastvrijheid, sociale zelfverzekerdheid en duidelijke communicatie zijn competenties waar elke branche en afdeling op zitten te wachten. Daarom is het begin van je carrière bij Horeca Bastards niet alleen heel erg gezellig en op maat gemaakt, bij goede inzet biedt het mogelijkheden in het openen van diverse deuren, die voor de meeste Young Professionals nog gesloten blijven.

Bastard Academy

Om onze Bastards te ondersteunen in hun ontwikkeling, biedt de Bastards Academy diverse kanalen, vanwaar zij kennis kunnen opdoen, om zo de gewenste stappen ook te kunnen blijven maken. Naast Trainingen, Bastard Meetings en het Groei Plan, draagt de Bastards Academy ook zorg voor het kennisniveau en de competenties van onze Bastards.

Ook bij de Bastard Academy geld dat de mogelijkheden van de Bastards, afhankelijk zijn van de vaardigheden, resultaten en ambities.