De Partners

Samen het niveau ontwikkelen

Alle opdrachtgevers en partners van de Bastard Familie, dragen bij aan de groei en potentie van de nieuwe generatie. Alleen door ze simpelweg de vlieguren te bieden om ervaring op te doen, maar ook zeker door bij hen duidelijke verwachtingen te scheppen en in sommige gevallen ook de Bastards uit te dagen.

Binnen de vier pijlers van The Bastards Company (Kennis, Competenties, Ervaring en Ambitie), staan zij voor zowel Competenties, als Ervaring. Bastards maken vlieguren om het vak en de gekoppelde vaardigheden natuurlijk in de praktijk te beoefenen en dit zal soms (in het begin) nog wel eens wat begeleiding vergen. Het voordeel is dan gelukkig weer dat de nieuwe generatie ontzettend makkelijk leert en in staat is om vaardigheden zich snel eigen te maken. Daarom belonen wij natuurlijk ook onze Partners, voor het mogelijk maken van onze missie.

Door een nauwe samenwerking is er aan alle kanten van het hek voordeel te halen en dit is dan ook het uitgangspunt waaruit wij met onze Partners en Opdrachtgevers samenwerken. Wederzijds respect is belangrijk in elke relatie en wij geloven dan ook in het schepje erbovenop, namelijk wederzijdse meerwaarde.