Ons aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Relevant werk
Wij geloven dat werk moet bijdragen aan het behalen van jouw doelen. Indirect draagt werk natuurlijk altijd bij; je genereert inkomen, je leert om te gaan met uitdagingen en mensen etc., maar in veel gevallen leer je weinig tot niks wat je later in je carrière nog kan gebruiken.

Horecawerk ontwikkelt communicatieve vaardigheden, mindset, werkethiek, flexibiliteit, zelfstandigheid en nog veel meer. Bij Horeca Bastards voegen wij daar steeds meer verantwoordelijkheden aan toe, om jouw op te voeden tot een waardevol professional.

Online training op maat
Onze E-learning is een all-you-can-eat-buffet, waar je ongelimiteerd mag terugkomen en alles mag pakken wat je nodig hebt. Bij elk niveau krijg je toegang tot uiteenlopende modules, waarin je alle benodigde kennis is verzameld die je nodig hebt om te werken en groeien.

Om te kunnen promoveren zijn een aantal modules verplicht (basiskennis). De overige modules zijn ter ondersteuning van je ontwikkeling. Wanneer je promoveert krijg je toegang tot alle modules van het volgende niveau, maar jou je natuurlijk ook toegang tot alle modules die je tot dan toe hebt ‘vrijgespeeld’.

Doorgroeimogelijkheden
Bij Horeca Bastards kun je uitgroeien tot het hoogst haalbare niveau binnen de horeca. Hoeveel ervaring en kennis je in het begin bezit maakt niet uit. Als jij je inzet, kennis vergaart en blijft werken aan je skills, zullen er stapje voor stapje steeds meer deuren voor je open gaan.

Ook als jouw ambities buiten de horeca liggen, helpen wij jou om naar de next level te blijven gaan, net zolang tot je klaar bent om de volgende stap in jouw carrière te nemen (waarbij wij jou ook ondersteunen en bemiddelen).