Onze beloftes

De optimale start van jouw carrière

Garantie voor succes
Jouw succes is onze missie. Daarom is alles bij ons ingericht om jou te sturen en te ondersteunen in het behalen van jouw doelen. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen in je werk, ontwikkeling en ambities, kunnen wij jou alle middelen geven die nodig zijn om je dromen waar te maken.

De vraag is dus niet ‘kan ik mijn dromen waarmaken?’, de vraag is ‘wanneer ga ik mijn dromen waarmaken?’.

Vrijheid
Iedereen ontwikkeld in zijn/haar eigen tempo. Dit wordt bepaalt door je inzet, beschikbare tijd, of simpelweg de motivatie om vooruit te willen. Er is geen one-size-fits-all model voor succes. Iedereen dient hier zijn/haar route in te volgen, waardoor wij ook geen tijdsdruk achter promoties en prestaties zetten.

Baangarantie
Wij geloven 100% in jouw potentie. Zo erg zelfs, dat wij jou je droombaan garanderen. Voor velen zal deze niet in de horeca liggen en dat hoeft ook niet. The Bastards Company biedt een uitgebreid netwerk van bedrijven, ondernemers en professionals die wij kunnen aanspreken, wanneer jij helemaal klaar bent voor de volgende stap.

Ook wanneer wij nog geen connectie hebben met jouw ideale baan/organisatie, introduceren wij je bij deze bedrijven door jouw Trackrecord (referentie) op te bouwen en (indien nodig) de deuren open te breken die tot op heden gesloten zijn gebleven.