Recruiternetwork.io

De motor achter onze machine

Wij zijn trots om als één van de eerste partners van het recruiter-platform Recruiternetwork.io (RN) naar buiten te kunnen treden. De vooruitstrevende visie van RN om de traditionele manier van recruitment meer in de handen van de werknemers en de markt te leggen is er één waar wij ons erg in kunnen vinden. Bij Horeca Bastards leunen wij namelijk  al jaren op de kracht van ons Bastards om onze posities te vullen en wij merken dat ons beste kandidaten bijna altijd uit de netwerken van ons “social recruiters” komen . Niet alleen ons Bastards maar ook ons actieve volgers op onder andere Facebook hebben ons de afgelopen jaren erg geholpen. Wij hebben ons social recruiters altijd beloont met extra’s als zij ons hielpen aan de ideale kandidaat, maar de verdiensten voor ons als organisatie tegenover die extra’s van ons social recuiters was altijd volledig scheef.

Door ons samenwerking met RN hebben wij ons gehele businessmodel om kunnen gooien en gaan wij 2.0. Vanaf 1 januari 2021 zullen wij volledig over gaan op de werving via Recruiternetwork.io en zijn wij officieel recruitersupplier van RN. Dit betekent dat onze Bastards:

  • Ingezet blijven worden op de tofste klussen
  • Mee kunnen gaan zoeken voor de beste kandidaten en hen helpen aan werk bij ons partners
  • Mee kunnen gaan zoeken met alle relevante vacatures op RN, misschien zit de ideale kandidaat wel bij jou in de klas (of op Insta) en kan jij hem helpen aan zijn droombaan
  • Vanaf 20 euro (tot wel 300 euro) per week per geplaatste kandidaat kunnen gaan verdienen
  • Begeleiding krijgen in het opzetten van hun business

Voor meer informatie over RN klik hier,