Promotie maken

Krijgen wat je verdient, niks meer en niks minder

Wanneer je promoveert naar het volgende niveau, krijg je toegang tot meer werklocaties, uitdagender werk en natuurlijk ook een hoger uurloon. Om promotie te maken zijn er echter wel een paar harde eisen waar je aan dient te voldoen:

Vaardigheid
Elk niveau heeft een vereiste skill-set van vaardigheden (zoals bijvoorbeeld met een dienblad lopen, of een fles wijn openen), waaraan jij moet voldoen voor je kan promoveren. Op basis van de score van de opdrachtgevers, bepalen wij of je één of meerdere vaardigheden succesvol hebt toegepast.  

Toegepaste Kennis
De Bastards Academy is een online kennis- en leerplatform, wat de rode draad is van jouw ontwikkeling. Elk niveau heeft een aantal verplichte hoofdstukken die je dient te doorlopen en biedt daarnaast ook diverse extra hoofdstukken om jouw kennis en vaardigheden (en daarmee ook jouw prestaties en klantscores) te verbeteren.

Kwaliteit
Wanneer je voldoende kennis bezit en alle vaardigheden onder de knie hebt, kun je een promotie-traject aanvragen. Hierbij wordt allereerst een examen afgelegd om jouw kennisniveau te meten, waarna je drie shifts op jouw promotie niveau gaat werken. Wanneer je deze met een gemiddelde van een 8 of hoger (klantscore) afrond, promoveer je naar het volgende niveau (en salaris).