Wat je bij ons kan verwachten

Hoe het werkt!

Horeca Bastards biedt jou een (bij-)baan in de Horeca. Of je nou wilt werken wanneer het jou uitkomt of dat je vaste uren wilt, dat maakt ons niet uit. Wil je werk in de buurt, ga je verhuizen en zoek je wat in de buurt van je nieuwe woonplaats of wil je een tijdelijke uitdaging in het buitenland of elders in Nederland, bij ons bepaal jij!

Daarnaast bieden wij heel veel ruimte voor groei in functie en ben je ondernemend ingesteld dan hebben wij een hele mooie businesskans ontwikkeld waarmee je kan starten als recruiter en kan gaan verdienen op elke plaatsing die je maakt of elk uur dat iemand uit je netwerk werkt. Zoals gezegd, wij doen het anders!

Meer dan een studentenbureau

Wij zien onszelf niet alleen als een bureau die studenten en starters bemiddeld naar hun volgende stap. Wij zien ons rol veel breder en willen een impact maken op de levens van ons Bastards. In al ons actieve jaren hebben wij gezien dat de betrokkenheid van ons Bastards alleen maar toeneemt als er vertrouwen is in elkaar en er een beloning is naar de toegevoegde waarde die wij aan elkaar leveren. Niet alleen wij merken dit maar ook ons partners.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen meld je dan hier aan